för lite helg och för mycket standards

Helgerna går på tok för snabbt! Veckorna går i och för sig också ganska fort.. all tid bara rinner iväg och man hinner oftast inte med hälften av det man skulle vilja göra.

I lördags var jag och tittade på Christian och resten av hans ensembel när de var förband på Hallsbergs jazzklubb. De var jätte duktiga..och det svängde duktigt!! Huvudbandet var väl inte lika mycket att hurra för. Det är för lite show över en jazztrio tycker jag..

Annars så vi väl mest tagit det lugnt, myst, tittat på film, ätit god mat (himla bra att jag skaffat mig en karl som är hemma i köket) och så det viktigaste av allt.. Jag vann, för första gången någonsin, i Settlers!!
Den segern kommer jag att leva på länge!!

Idag är det måndag.. har precis haft spela standardslektion.. och det var ju ungefär lika roligt som vanligt! Det är egentligen jätte bra lektioner.. finns ingen annan lektion som man lär sig så mycket på... men ändå.. denna press.. denna ångest! Hu.. rysligt!

Nu har jag slutat för dagen.. men det blir nog en del övning ikväll.. vi har första spelningen på onsdag..ska ut och göra reklam för skolan på olika gymnasium.. det ska nog gå bra ska ni se!

acceptera!

Jag är så trött, så trött, så trött.. nu är det bara en lektion kvar sen ska jag nog vila en stund så jag orkar öva över huvud taget idag. Ikväll är det även dags för första innebandyträningen för i år..det kommer nog ta på krafterna det också!

Har börjat bli dålig stämning i ensemblen. Det tycker jag inte riktigt om. Alla ligger på olika nivår i sitt spelande och alla gör så gott de kan! Det är bara till att accepetera! Men vissa verkar ha väldigt svårt att göra det!

drar en ljup suck

Visst är det rent ut sagt för jäkligt att träningsvärken är som värst två dagar efter man har tränat! Jag menar, om man nu tittar på min gårdag så hade jag enormt mycket träningsvärk. Så då gick ju jag runt där hela dagen och fasade för morgondagen..alltså idag.. och det med all rätt för det här är nog det värsta jag vart med om i träningsvärksväg!

Annars? Jo, tackar som frågar.. jag har ganska tråkigt faktiskt. Alla har fullt upp med sitt... å det finns ju inte så mycket att hitta på här ute mitt i ingenstans.. förutom att umgås... med alla.. som är fullt upptagna med sitt! I dessa alla inkluderas nu för tiden även min karl.. Så det är lite ensamt emellanåt.. och tråkigt.. som sagt!


Nu har jag iallafall valt ut alla stycken som jag ska spela på sökningsproven. Det känns bra.. nu är det bara till att öva på dem till de sitter. Jag ska t.ex spela ett klassiskt stycke på flöjt.. det var ett tag sen vill  jag lova.. många drillar blir det.. har aldrig vart särskilt haj på det där så det är väl på tiden att jag tvingas lära mig det!  
 
Var lite sugen på att åka hem i helgen. Börjar tröttna på det här stället eller kanske mest på vissa människor. Ja,ja..jag vet att man inte behöver älska alla.. man klarar sig så bra ändå så.. Men när man praktiskt taget bor med dem! Ni fattar..

Jaja, vart var jag.. hmm.. just det.. åka hem.. men det är ju knappt lönt.. man hinner liksom hem och vända! Men det var en fin tanke! :) Tror jag ska ringa till Moa och Anton och planera in något helgmys istället!

Nä men ser man på..där har jag något att underhålla mig med i de kommande 10 minuterna..minst! Snart har jag även slösat bort en timme av mitt dyrbara liv genom att sitta här och uggla! Livet leker! ;)

Kram på er!

så nära men ändå så långt borta

Lördag..klockan är 15.40 och jag har inte gjort något vettigt på hela dagen! Gud va trött man blir när man sover för länge. Men det kan man väl unna sig någon gång ibland när man stiger upp tidigt alla andra dagar i veckan. Idag kändes det som det behövdes. Vi satt nämligen upp till två inatt och spelade ett evighetsspel som heter Settlers. Jag har lovat mig själv att den dagen jag vinner i det spelet så ska jag aldrig mer spela det. Igår var jag riktigt nära. Men nära räcker ju sällan till som vi alla vet!

Igår var vi en sväng till Örebro. Vi skulle egentligen bara handla mat men sen blev det lite shopping också. Tänk att det är så svårt att låte bli! Jag fyndade inga reavaror..tyvärr.. hittar sällan något på rea men kom undan billigt ändå. Tillökningen i garderoben bestod av en grå/röd randig tröja från Gina och sen en grön topp med sidenband runt midjan från H&M. Jätte tjusigt om jag får säga det själv! Har även hittat jätte fina sommarskor i Josefssonskatalogen (hör och häpnad) men det känns lite tidigt att lägga pengar på det just nu. Det är ju vinter ute liksom.

Igår hände även nästan det otänkbara. Jag var så nära, så nära att spöa min karl i pingis. 21-19! Så nära men ändå så långt borta. Sen gymmade jag för första gången sen i början av december tror jag. Det känns idag kan jag lova. Pallar knappt att lyfta armarna ju!

Jaja.. börjar bli hungring.. ska nog undersöka vad som står på menyn idag!


Ett liiitet tomtebloss!

Tänka sig.. när livet är som mörkast och allt bara känns fel så tänds det plötsligt ett litet tomtebloss någonstans..Det behöver inte va något jätte viktigt eller något jätte stort som händer. Igår när jag satt i förådet och spelade (alla övningsrum var upptagna) så kunde jag helt plötsligt spela "Spain" utantill! I hyfsat tempo t.o.m. Det var iallafall en liten sten som föll från mitt hjärta! :) 

Vill ha massa pengar så jag kan beställa massa skivor! Eller ett snabbt och fungerande internet!

Trött och irriterad grubblare söker genväg till framgång.

Låt mig se.. efter jullovet har jag gått nästan exakt 2 ½ dag i skolan.. och jag är helt slut! Känner helt utsliten. Det kan kanske bero på att jag inte är helt frisk ännu men faktum är att det är riktigt mycket nu..gällande allting! Har övat mycket  mer än vanligt..det tar på krafterna men jag måste ju! Annars kommer jag aldrig sätta den där förbaskade skit låten! Jag har börjat att avsky den.. redan.. och det är typ en månad kvar till konsert! Känns lovande det här!

Å sen grubblar jag, å grubblar, å grubblar, å grubblar, å.......... ja ni fattar! Jag är trött på det här att bara ta ett år i taget.. just nu grubblar jag mycket på en långsiktigplan över mitt liv och allt vad den skulle innebära. Det är många bitar som ska falla på plats.
Jag måste lära mig trolla också. Jag skulle behöva trolla upp mina betyg lite förstår ni.. Åhh, om man ändå kunde göra något åt dem som inte innefattar komvux ett år först..Skulle så himla gärna vilja utbilda mig till sjukgymnast ju...och gärna nu på en gång! Suck! Jag tycker inte om den där framtiden som bara kryper närmre och närmre. Snart måsta min beslutsångest bestämma sig. Vore kul med lite alternativ!

Två personer (brudar) gör mig ständigt irriterad. Jag vill inte vara irriterad men det är sjukt svårt att låta bli!

Jobbigt att denna bloggen mest kan liknas vid en klagomur just nu.. men det blir väl bättre någon gång hoppas jag! Nä.. nu ska jag gå och dra något gammalt över mig!

Jag har aldrig tyckt särskilt illa om måndagar..

men det gör jag nu för tiden!
Åter igen har jag med nöd och näppe överlevt ännu en spela standards lektion. Asså, om folk bara kunde förstå min enorma ångest varje måndag morgon när jag vaknar och inser att idag klockan 13.40 är det dags igen! Stå och spela solo efter solo över låtar, ackord och skalor som jag inte ens kan!! Inför en hel skock med killar som alla spelar tusen gånger bättre än mig!! Att gå upp där efter Jonas eller Jesper som precis har kört ett skiiit grymt saxofonsolo får mig att vilja sjunka genom jorden!
Men nu är det över.. för den här gången..
 
Börjar känna mig jäkligt ofräsch. Vi har fortfarande inget varmvatten och det ska mycket till innan jag ställer mig i en dusch där vattnet knappast överstigen 8 grader! Håret är fett och äckligt. Men ingen lider nog av det eftersom alla på internatet verkar resonera likadant som jag..

Igår hade jag och Christian söndagsmys. Vi gjorde krabbelurer (små,små plättar), delade på en liter mjölk och kollade på film. Massa mys!

Vi hade fått hem massa högskolakataloger idag.. funderar på att gå hem, krypa ner i sängen och lusläsa dem nu.. Ja, så får det bli!

I said brrr, It's cold in here!

Blogg asså.. ja.. det kan väl vara lite kul.. vuxen poängen bara regnar över mig... eller?

Idag.. söndag.. Vi sov länge.. sen låg vi kvar ännu längre.. ingen av oss var speciellt sugen på att sticka ut någon kroppsdel utanför täcket.. Vi har nämligen inte haft någon värme på internatet nu på tre dagar! Det är ruskigt kallt! Varmvatten är en annan sak som vi också saknar.. det tar emot att duscha om jag säger så!

Kom tillbaka till skolan i måndags. Lovet har verkligen varit toppen så jag var inte jätte sugen på att börja igen. Det behövde jag inte heller för i tisdags när jag vaknade hade jag feber och förkylningen jag har kännt av i några veckor bröt ut! Så det var bara till att stanna i sängen där jag blev kvar hela skolveckan ut.
Finns det något långtråkigare än att vara sjuk? Tror att det hamnar ganska högt upp på listan iallafall.
 
Igår tog vi oss en tripp till Örebro för att se på fotboll med Moa, Anton och Jens! Manchester United- Aston Villa. Henke är grym! Scorade dock inte igår. Sen hade jag världens uslaste spelkväll. Först åkte jag ut först i poker, sen kom jag näst sist i plump och i andra plumpomgången kom jag sist! Tuffa tider!

Har fått en sjukt svår låt till ensemblen. Egentligen är den väl kanske inte så svår men den går så fort bara! "Spain" av Chick Corea om det är någon som hört den? Har vart nere i pavven och försökt sätta den nu i två timmar.. blir galen när jag inte kan saker på en gång! Men allt ska väl inte gå som på räls antar jag! Det är bara att jobba på!