home sweet home

Med risk för att låta som en annan liten tjatmoster...men jag har tråkigt, tråkigt, tråkigt!
Är hemma i Vrigstad.. har varit det i snart två veckor.. nu får det vara nog..
Asså.. det är inte så farligt att vara hemma egentligen.. jag tycker ju liksom om människorna omkring mig.. men det är bara det att de inte är omkring mig.. alla bara jobbar hela tiden! Tråkigt, tråkigt, tråkigt!

Tyckte förövrigt att det sulle vara guld att komma hem till alla Tv-kanaler..har ju känts lite små jobbigt med bara ettan, tvåan och fyran nu i ett år! Men nu har jag upptäckt att det spelar ingen roll hur många kanaler man har! Det är ju bara skit på Tv iallafall! Plus att jag känner mig som världens största soffpotatis! Jag får dåligt samvete..
Har dock kunnat kolla på OC varenda vardag.. klockslaget 14.40 är jag inte tillgänglig för något umgänge alls!

Har dock haft några trevliga stunder.
I lördags texempel... då var jag, Natta och Norpan nere på världshuset och kollade på EM-kvalmatchen mot Danmark.. mycket bra match, mycket bra fotboll! (om man bortser från slutminuterna, men det behöver vi ju inte älta här för det görs det ju överallt annars). Några öl blev det också.. fick med oss några härliga kisar hem till Natta sen å så fortsatte festen! Spelade tjejsnack bland annat! Länge sen...hmmm..

I lördags var det även min lillebrors bal. Guuuud så stilig han var. Konstigt att han inte har fått nått napp ännu... Eller så väljer han att inte berätta det för mig... kanske är klokt av honom. Många fina klänningar.. många fula också... Blev nästan lite nostalgisk! Tänk jag kommer ihåg den gången (längesen nu) som jag fick gå på bal! Det var tider det!

Igår var jag och min kära mor en sväng till Jönköping.. jag skulle hjälpa henne att välja ut något fint som hon kunde ha på sig på Alexanders student. Hitta både skor och ett jätte fint linne åt henne! Hon var nöjd. Sen inhandlade vi även varsin bikini och tog en riktig brakfika! Lyckad kväll!! 

Jag har även klippt av mitt långa hår. Nu har jag page. Fint tycker jag! Page-Karin!

På fredag är det som sagt min lillebrors student. Då kommer Christian hit. Längtar så mycket efter honom..!!