Det ser ljust ut

Jag tror att om man bara har härliga arbetskamrater så kan man göra vilket skitgöra som helst!
Nu tycker ju inte jag att jag har ett jobb som innebär skitgöra, tvärt om!! Jag trivs mycket bra med mina arbetsuppgifter OCH med mina arbetskamrater!! Det slog mig väldigt hårt i lördags då vi hade vår efterlängtade personalfest, att vi är ett himla gött gäng! Ett toppengäng! Vilket underlättar.. mycket!!

I lördags var dessutom alla på sitt absoluta toppen humör. Partyhumöret var på topp och vi hade en så fruktansvärt rolig kväll!! Jag kan ärligt säga att jag inte haft så roligt (festmässigt) sedan jag var 17 år och åkte till pigalle i Nässjö. Det låter kanske väldigt tragiskt, men det är ack så sant!!
   Det är liksom såhär det ska vara.. ett stort gäng som trivs med varandra och har kul alla tillsammans!! Sen att stället var sådär, musiken var urkass och att skorna skavde spelade inte längre särskilt stor roll!

Varför dricker man förresten bara bubbel på nyår?! Det är ju sjukt underskattat! (i mina kretsar iaf)
Mer bubbel till folket!! Iaf till mig, tack!!! ;)


Känner mig sjukt laddad inför livet just nu!! Allt går som en dans!! Det är ett rent nöje att jobba! Jag är sjukt motiverad inför skolan! Jag har även den bästa människan som finns i hela välden i mitt liv, min älskade Chris som sätter guldkant på såväl vardag som fest!!
   Allt detta gör att jag skiter i att det är mörkt, grått och kallt ute och att det är hela sju veckor kvar till sol och värme!! Vadå tänker ni? Då är det ju bara mars?! Ja, det stämmer bra det!! Men då gör jag och min kära mor ett nytt försök!! Denna gången ska inget stoppa mig från lata dagar på stranden på varmare breddgradert!!

första i år

Tillbaka i vardagen...
Låg ju sjuk hela julen så jag har inte haft något spännande att berätta..
Till nyår piggade jag dock till lite så bjudningen vi planerat kunde gå av stapeln trots allt..
Vi hade en trevlig middag med treviga vänner, lekte julklappsleken, tittade på fyrverkerier (andras förstås, fattar inte att man lägger ner så mycker pengar på det där) och skålande med champange! (hmmm..mouserande vin, i ärlighetens namn)
Tiden gick massa fort och det brukar ju vara ett bevis på att man har roligt!
Bra start på 2009!
Herregud va tiden går.. nästa år är det 2010!
Tio år sedan första fyllan, tio år sedan första krossade hjärtat...hmm.. va hände mer för tio år sedan?! Kommer fasiken inte ihåg! Minnet är bra men kort, ni vet!!

Sedan jag kom tillbaka till Borås har jag jobbat och pluggat och ängnat mycket tid på soffan för att sviterna efter influensan inte har tillåtit mycket annat. Tenta i juridisk översiktskurs på onsdag å sedan drar de nya kurserna igång Möter denna termin med gott mod och höjt självförtroende, då jag igår fick veta att min senaste skrivna tenta var en VG-tenta! I'm back in the game!!

På lördag är det åter igen personalfest.. vår julfest faktiskt.. det var ingen som hann innan jul så vi bestämde oss för att lägga den efter jul istället! Inget tema denna gången.. gott.. då kanske man kan få använda sina lite tjusigare kläder nån gång! :) Klurar på ett musicquiz som heter duga..börjar bli lite av en musicquizfixarspecialist! (om jag får säga det själv)

På återseende!