jazzklubben

måndag idag!
Så nu vet ni hur min dag har varit...

Imorgon har vi spelning på jazzklubben i Örebro.. ska bli roligt! Har ju inte haft nån stor spelning nu sen innan jul!  Allt sitter som det ska.. typ.. Vi kommer väl inte göra bort oss iaf! Jag känner mig riktigt lugn för en gångs skull!

najs å så

Jag är äntligen tillbaka på skolan!
Visst jag trivs med att vara hemma ett tag.. men när mamma och pappa jobbar, lillebror är i skolan och mina kompisar likaså så är det inte lätt att fördriva tiden! Inte så kul att umgås med sig själv i längden!
Men det har varit najs att komma härifrån ett tag.. träffa familjen å så!

Grattis lillebror.. halva vägen till körkortet avklarad! Nu är det bara uppkörningen kvar! Det klarar du!

Träffade Natta några gånger på lovet! Tycker så mycket om dig! En sann vän!

Shoppade med Moa igår när jag kom med tåget! En annan stjärna som lyser solklart! Vi är verkligen inte tysta en minut när vi träffas! Så skönt att prata med dig!

Nytt i mitt liv: ny frisyr, ny hårfärg, en fin fin solbränna, ett par röda jeans och glasögon!


Nu ska jag hemmåt och mysa  med världens bästa pojkvän!

kram!


hem, ljuva hem!

Nu bär det av till Småland.. ska bli ganska skönt att komma bort ett tag!

23.17
Jaha.. då sitter man här.. ensam... ska snart gå och lägga mig.. ensam.. usch och fy!

det bästa på länge!

Okej.. jag vet att det har tjatats om allahjärtans dag lite väl länge nu.. men måste bara berätta om den typ mysigaste kvällen på mycket, mycket länge!
Vi åkte in till Örebro efter middagen.. filmen vi ville se började inte förrän kl 21 så först gick vi en timme på stan.. jag fyndade tre plagg.. det var inte riktigt meningen men jag kunde inte låta bli! Sen dick vi och fikade i en och en halv timme.. åt jätte god äppelkaka med vaniljsås! Ca: 20.30 begav vi oss åter till bion. Filmen vi valt att se hette The Departed och höll på i drygt  två och en halv timme! Mycket mys!

Imorgon är det sista skoldagen innan lovet.. beger mig hem till småland på lördag! Där väntar tandläkarbesök och optikerbesök: Ska försöka bli klippt också hade jag tänkt! Är väl hemma tills på torsdag eller fredag.. vi får se! 

Nu ska jag gå och städa mitt rum.. jag vägrar att återvända till det där bombnerslaget en gång till!
 

alla bankande, bultande hjärtans speciella dag

Jag ska bara meddela att Christian blev mycket glad översin allahjärtansdagpresent..Haha.. nu är ni nyfikna va?! Presenten var en lista på 101 anledningar till att jag älskar honom som jag gör..med ett foto på oss från nyår i bakgrunden! Ja vet..super sött! :) Ikväll ska jag bli bjuden på bio! Allahjärtansdag är ett ganska bra påhitt ändå!

Clinic med Maggi

En dag kvar till alla bankande härtans speciella dag.. mitt bankar och slår.. jajjemen! Blev ingen vidare present.. ingen köpt iaf.. jag har nämnligen... (vänta lite nu.. risken finns ju att min karl faktiskt läser den här bloggen). Jaja.. alla nyfikna får vänta tills imorgon! :)
Som vanligt kan jag inte hålla tyst om saker så han vet redan att han ska få en överraskning! Dumma, dumma mig! Hoppas han blir glad.. det skulle jag blivit iaf!!

Idag har Maggie Ohlin (jazzpianist) och hennes "band" varit här och haft en clinic med oss. Det var roligt och lärorikt. Kanske mest roligt. De sa inte så mycket. Det enda de sa till just mig var att jag inte ska grina illa när jag spelar solo och råkar ta en "felton". För det finns inga toner som är fel i jazz.. bara mer eller mindre snygga!! Ska försöka bättra mig!
Ikväll har de konsert här i aulan. Ska väl dit och lyssna en sväng!

Snart lov också. Ska bli skönt fast det inte blir så långt.. måste tillbaka på fredag och repa inför spelningen vi har tisdagen den 27. Det är väl lika bra det eftersom min karl har beslutat sig för att inte följa med till Småland :(  Det tyckte jag var lite tråkigt!

Jaja.. annars går livet sin gilla gång här på Kävesta! Sova, äta och öva!
 


mysigt värre

Helg igen! Underbart!
Mys, mys, mys!

Alla hjärtans dag närmar sig. Brukar inte göra någon stor grej av det och så lär även fallet bli i år. Har ändå planerat att ge bort något till min karl.. bara för att han är något alldeles extra! :)
Va inne på nätet och letade efter sånna där parvantar ni vet.. så man kan hålla varandra i handen utan att frysa! Sååå söta.. men ack så dyra! Så det blir nog inget med det...nä!

Kvällen bjöd på Settlers.. att jag vinner förblir nog en engångsföreteelse...tyvärr.. för gud vilken underbar känsla det var! Så ska det låta har blivit ett måste.. Peter Settman ÄR charm!

Idag: Övning
Ikväll: Melodifestivalen
The Ark
är väl givna vinnare.. kommer antagligen vara grymma!
Jimmy Jansson är passé lika så Annelie Rydé! (ha,ha.. det rimmade)
Jessica Anderson..ge upp!
Saknar Bratsnoff dagar som dessa! Härliga tider då vi spelade in varje deltävling, lärde oss alla bidrag och pausunderhållningar utantill! Saknar dig!

Nä.. nu ska jag öva! Har ett par teman som helst ska kunna spelas i sömnen!


humörsvängningar

Dagen började så himla bra...och jag har varit pigg och glad hela dagen.. tills nu! Allt känns skit.. har börjat få värsta humörsvängningarna! Jag orkar inte ha dem! Det som fick humöret att sjunka var att jag hade fått en påminnelse om att betala hyran.. men grejen är att jag redan har betalat den! Jag VET att jag redan har det! Jaja.. det ordnar sig väl...Men det är alltid såhär...någon liten skit sak som kör mitt humör i botten framåt middagstid!

Imorgon ska vi till Västerås och göra reklam för skolan.. känns lagom lönt när det enda man ska delta i är kören. Orkar inte och vill inte! Jag har så himla mycket annat som jag måste göra.. men det är ju lärorikt att åka buss i femtioelva timmar också! NOT!!

Första "riktiga" spelningen närmar sig också. Idag har vi spikat repetoaren. Med på den är 3 låtar som vi inte ens har spelat ännu.. det känns tryggt! Not! (ironin flödar)

Va ska jag göra med mitt liv..?! Det enda jag är säker på att jag vill är att tillbringa kommande år med någon som jag håller mycket kär... men med min vanliga tur kommer väl knappast den önskan slå in heller!

Hur många ögonfransar ska jag behöva blåsa iväg?!


jäkla nervositet

Nu är det bara fyra lektioner kvar innan helg.. känns helt underbart! Inte för att jag ska göra något speciellt utan bara för att det under en helg här inte finns några måsten.. eftersom man inte kan (eller snarare har ork att) ta sig någonstans så tillåts man vara hur slö som helst och göra mest ingenting!
Fast ett måste finns det.. jag måste pallra mig ner till tvättstugan! Jag lider nämnligen av strumpbrist!

Igår var vi iväg på den sk turnén.. Först Eskilstuna och sen vidare till Linköping där det var vår ensembels tur att uppträda..Vi spelade en blues som heter Equinox av John Coltrane och sen Master Blaster av Stevie Wonder. Jag kan inte förstå varför jag ska bli så jäkla nervös jämt! Även om jag vet att jag kan sakerna utantill..ja nästan till och med baklänges så börjar alltid, alltid hela kroppen skaka.. Det leder ofta till att man inte kan hålla luftflödet jämnt, alla tuffa sologrejer som man övat in är som bortblåsta, rösten darrar osv. Jag fick ändå mycket beröm efter uppträdandet men det är så frusterande när jag inom mig själv känner att jag kunde gett så mycket mer om jag bara hade kunnat hålla huvudet kallt!

Nu är det snart dags för veckans brukspianolektion..jag ska se till att ännu en gång vinna i min å Trumpus inbördes tävling..reglerna är ganska enkla.. den som får bäst kritik av Mats vinner! Idag, om en halvtimme, så kommer My Way spelas som den aldrig spelats förr! Lita på det! :)