första i år

Tillbaka i vardagen...
Låg ju sjuk hela julen så jag har inte haft något spännande att berätta..
Till nyår piggade jag dock till lite så bjudningen vi planerat kunde gå av stapeln trots allt..
Vi hade en trevlig middag med treviga vänner, lekte julklappsleken, tittade på fyrverkerier (andras förstås, fattar inte att man lägger ner så mycker pengar på det där) och skålande med champange! (hmmm..mouserande vin, i ärlighetens namn)
Tiden gick massa fort och det brukar ju vara ett bevis på att man har roligt!
Bra start på 2009!
Herregud va tiden går.. nästa år är det 2010!
Tio år sedan första fyllan, tio år sedan första krossade hjärtat...hmm.. va hände mer för tio år sedan?! Kommer fasiken inte ihåg! Minnet är bra men kort, ni vet!!

Sedan jag kom tillbaka till Borås har jag jobbat och pluggat och ängnat mycket tid på soffan för att sviterna efter influensan inte har tillåtit mycket annat. Tenta i juridisk översiktskurs på onsdag å sedan drar de nya kurserna igång Möter denna termin med gott mod och höjt självförtroende, då jag igår fick veta att min senaste skrivna tenta var en VG-tenta! I'm back in the game!!

På lördag är det åter igen personalfest.. vår julfest faktiskt.. det var ingen som hann innan jul så vi bestämde oss för att lägga den efter jul istället! Inget tema denna gången.. gott.. då kanske man kan få använda sina lite tjusigare kläder nån gång! :) Klurar på ett musicquiz som heter duga..börjar bli lite av en musicquizfixarspecialist! (om jag får säga det själv)

På återseende!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback